Man gewond na val op ijs in Nederweert-Eind

Nederweert-Eind -Donderdag rond 13.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een noodgeval aan De Banen in Nederweert-Eind. Een man was tijdens het schaatsen lelijk ten val gekomen en gewond geraakt.

De locatie van het incident bevond zich ongeveer een kilometer van de weg, waar ambulance- en brandweermedewerkers een uitdaging hadden om het slachtoffer te bereiken. De hulpverleners waagden zich over het stuk ijs om zo snel mogelijk hulp te bieden aan de in nood verkerende persoon.

Na aankomst bij de man op het ijs, verleenden de hulpdiensten eerste hulp. Vervolgens werd er besloten om de gewonde man op een slee te plaatsen, die ter beschikking werd gesteld door omstanders. Met vereende krachten tilden ze de gewonde man over een hek en brachten hem naar de ambulance.

De ambulance bracht de man met spoed naar het ziekenhuis voor verdere medische behandeling.

Bekijk een video: https://youtu.be/im7P7ZJic48