Sta jij in september op de top van de Mont Ventoux?

Plaats een reactie

Ben jij klaar om als Toons Topper 2024 de uitdaging aan te gaan en de Mont Ventoux te bedwingen, zowel per fiets als te voet? Heb jij zelf, of heeft iemand in jouw omgeving, te maken gehad met kanker? Of ben je simpelweg op zoek naar een sportieve uitdaging om je in te zetten voor het goede doel? Ook in 2024 zal een team van Toons Toppers weer de magische berg beklimmen.

Informatieavond

Als dit je aanspreekt, nodigen we je uit om deel te nemen aan de informatieavond op woensdag 21 februari aanstaande, in het restaurant van het SJG Weert aan de Vogelsbleek. De avond begint om 19.30 uur. Meld je aan via [email protected] of bel naar 0495-541444, en vermeld daarbij je naam en telefoonnummer (of de namen als je samen met anderen wil deelnemen).

Samen op weg naar de top!

Wanneer je geconfronteerd wordt met kanker, staat vaak een lange en uitdagende reis voor je klaar, met kronkels, pieken en dalen. Jaarlijks organiseert het Toon Hermans Huis Weert e.o. een onvergetelijke ervaring voor iedereen die begrijpt hoe zwaar deze weg kan zijn. Samen fietsen of wandelen we naar de top van de Mont Ventoux, wat een prachtige en positieve ervaring is na een moeilijke periode. Hiermee breng je niet alleen je lichaam en geest letterlijk in beweging, maar draag je ook bij aan positieve gezondheid in optima forma.

Of je nu jezelf wil uitdagen na de diagnose kanker of anderen in deze situatie wil steunen, fiets of loop met ons mee! Door deel te nemen, haal je geld op voor kankeronderzoek via het KWF en steun je het Toon Hermans Huis Weert e.o..

Een goede voorbereiding is essentieel

De Toons Toppers beginnen gezamenlijk met trainen in april, inclusief regelmatige wandel- en fietstochten in het heuvelachtige zuiden. Een ervaren team, bestaande uit een sportarts, fysiotherapeut en ervaren trainers, begeleidt en traint de deelnemers. De beklimmingen van de Mont Ventoux vinden plaats op 5 september voor wandelaars en op 6 september voor fietsers.

Tijdens de informatieavond vertellen ze je meer over het gezamenlijke trainings- en informatieprogramma en de week in Frankrijk. Voor geïnteresseerden zonder racefiets stelt het Huis een aantal fietsen ter beschikking (in bruikleen).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie