Vijf verdachten van steekpartij in Maarheeze nog altijd vast

112 Algemeen Cranendonck Regio 5 reacties 1 min. leestijd

Maarheeze – Bij een steekincident gisteravond op het NS station in Maarheeze raakte een 27-jarige man gewond. Hij liep een snijwond op in zijn gezicht. Zowel het slachtoffer als de verdachten wonen op het AZC in Budel.

Agenten hielden vijf verdachten aan voor hun betrokkenheid bij het steekincident. Zowel het slachtoffer als de verdachten wonen op het AZC in Budel. Eerder werd door de politie gemeld dat er zes verdachten waren opgepakt, maar dat blijkt er een minder te zijn.

Ruzie tussen bewoners

Rond 23.00 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een vechtpartij op het station in Maarheeze tussen meerdere personen. Een ruzie vooraf zou de aanleiding van de vechtpartij zijn geweest die uitliep op een steekpartij.

Het slachtoffer is voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hij mocht het ziekenhuis daarna verlaten. De vijf mannen (18, 20, 23, 25 en 30 jaar) zitten nog altijd ingesloten voor verder onderzoek. De exacte toedracht van de ruzie en het steekincident wordt vandaag verder onderzocht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties