Vuilniswagen rijdt zich vast in de modder op Molenakker

De recente overvloedige regenval heeft niet alleen geleid tot ondergelopen kelders, maar ook tot doorweekte bermen. Eerder deze week zat een politieauto al vast in de modder en vandaag ondervond een vuilniswagen hetzelfde lot.

De medewerkers van Van Kaathoven waren hard aan het werk met het ophalen van huisvuil in de wijk Korenmolen. Toen de vuilniswagen de bocht wilde maken op het woonerf, zakten de wielen van het voertuig weg in de modder.

Er moest een bergingsbedrijf worden ingeschakeld om de vuilniswagen uit de modder te trekken, omdat de chauffeur niet in staat was om het voertuig zelfstandig uit de berm te krijgen.

Onder toeziend oog van vele buurtbewoners werd de vuilniswagen met behulp van een bergingsvoertuig uit de modder getrokken. Gelukkig had de vuilniswagen zelf geen schade opgelopen en kon hij zijn route door de wijk vervolgen.


Dit bericht is tot stand gekomen na een tip van een WdG-bezoeker. Zie jij ook iets opmerkelijks? Laat het WdG weten. Dat kan via de app, het contactformulier of via WhatsApp (06-27355547).