Al 130 teams aangemeld voor OnAir Weert

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

Heb jij je al met een team aangemeld voor ‘OnAir Weert – de café-editie’ op 19 april? Op dit moment hebben zich al meer dan 130 teams aangemeld en er is nog plaats. Maar wees er snel bij – een groot deel van de cafés is al volgeboekt.

Wat houdt de café-editie precies in?

OnAir Weert – de café-editie staat bol van de puzzels, raadsels en knotsgekke doe-opdrachten. Denk hierbij aan escape-room achtige raadsels, maar ook creatieve opdrachten. Alle ingrediënten voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Op vrijdag 19 april word je om 19.00 uur met je team verwacht in het café. Stijn Broods en Luuk Hermans presenteren de avond, beginnende met een kick-off om 19.30 uur. Hierna krijg je toegang tot de denk- en doe-opdrachten en gaat de derde editie van OnAir Weert van start.

Naast de raadsels en opdrachten vormen verschillende spelprogramma’s via de live-uitzending de rode draad. Tijdens deze spelprogramma’s zijn nog meer punten te verdienen. Bekijk voor een tipje van de sluier hiervan alvast de voorlopige radio-gids.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Zoek dan een team van 2-6 spelers bij elkaar en meld je snel aan om nog zeker te zijn van een plekje.

In deze cafés kun je nog een plekje bemachtigen: Jack’s Pub, Café de Gruyter, Café-Zaal de Hook, de Schuttershoeve, Café de Brouwer, Stadscafé Du Commerce, Café de Harmonie, Café ’t Kruuënke, Café ’t Kraenke, de Maroy Bar en Café Don Papi.

Aanmelden kan t/m 31 maart via www.onairweert.nl. De bijdrage is € 17,50 per team (2-6 personen).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie