Auto belandt in greppel naast Eindhovenseweg

Update – De hulpdiensten werden op zondag rond 15.45 uur gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval tussen de afrit A2 en de Eindhovenseweg in Weert.

Een auto was op de Eindhovenseweg uit de bocht gevlogen en tot stilstand gekomen in de greppel. De bestuurder slaagde erin op eigen kracht het voertuig te verlaten. Voorbijgangers stopten om te helpen.

De bestuurder werd in een ambulance onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto weg te slepen.

Update: Uit nadere informatie blijkt dat de auto in de greppel is beland na een uitwijkmanoeuvre voor een tegemoetkomende auto die midden op de weg reed. Deze tegenligger is echter doorgereden. De bestuurder zoekt contact met de tegenpartij of eventuele getuigen. Het slachtoffer is zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan voor verdere behandeling. Getuigen of personen met meer informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.