Karpervissen met de toekomstige generatie

Foto via: Depositphotos

Maarheeze – Ben jij een jonge visser die het karpervissen wilt leren kennen? Of ben je al bekend met karpervissen, maar zou je dat dolgraag eens ’s nachts willen proberen? Onder begeleiding van ervaren karpervissers krijg je daar tijdens het Karper Jeugd Weekend de ultieme kans voor.

Karper Jeugd Weekend

Het Karper Jeugd Weekend vindt plaats van vrijdag 7 juni om 19.00 uur tot zondag 9 juni om 12.00 uur bij HSV ’t Tipke in Maarheeze. Tijdens dit weekend leer je van alles over het karpervissen: van onderlijnen knopen tot het ingooien van de hengel en het binnenhalen van een karper. De dagen zijn volop gevuld met talloze activiteiten voor liefhebbers van karpervissen. Zorg jij voor een slaapzak, zaklamp, hoofdlamp en heel veel goede zin, dan zorgt de organisatie voor een boeiend programma, eten en drinken.

Deelname aan het Karper Jeugd Weekend kost € 15,- per persoon. Inschrijven kan via www.hsvtipke.nl of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers van maximaal 16 jaar.