Kop-staartbotsing op Noordervaart bij Meijel

Meijel – Dinsdag rond 17.35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Noordervaart (N275) bij Meijel.

Ter plaatse had een kop-staartbotsing plaatsgevonden waarbij twee personenauto’s betrokken waren. In de voorste auto bevond zich een vrouw en in de achterste auto een man met een hond. De betrokkenen en de hond werden onderzocht, maar gelukkig bleek dat iedereen ongedeerd was.

Ambulancemedewerkers probeerden de hond met behulp van een riem uit de auto te halen, maar de hond was niet erg gesteld op de felgroene jasjes en bleef in de auto zitten. Nadat de bestuurder van de auto de benodigde papieren had ingevuld, kon de hond veilig uit de auto worden gehaald zodat het voertuig kon worden afgesleept.

Als gevolg van het ongeval ontstond er verkeershinder op de provinciale weg tussen Beringe en Meijel. De politie was ter plaatse om het verkeer om het ongeval heen te leiden.