Man op fatbike gezocht na aanrijding met fietser in Langstraat

In de Langstraat vond zondag rond 21.30 uur een aanrijding plaats tussen een fietser en een persoon op fatbike (elektrische fiets met extra brede banden). Het incident deed zich voor nabij de Blokker.

De fietser kwam hierbij ten val, waarbij hij op zijn hoofd terechtkwam. Hij werd ter plaatse medisch onderzocht in een ambulance, maar hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Zoekactie met inzet Burgernet

Na de aanrijding verliet de persoon op de fatbike de plaats van het ongeval. De politie heeft een Burgernet-bericht verspreid om deze persoon op te sporen. Het signalement van de verdachte luidt als volgt: een man tussen de 30 en 40 jaar oud, met donker haar, baard en snor, gekleed in een donkere jas en broek, zonder helm, met een licht getinte huidskleur, en hij reed in de richting van de Sint Martinuskerk. Mensen die meer informatie hebben, worden verzocht onmiddellijk 112 te bellen.

Ter plaatse heeft de politie getuigen gesproken en zal zij verklaringen opnemen. De betrokken fiets raakte zwaar beschadigd als gevolg van de botsing.