Prinsenpaar Alex I en Noor I gaat voorop bij OBS De Graswinkel

Het lijkt erop dat het carnavalsfeest bij OBS De Graswinkel dit jaar een spectaculaire gebeurtenis gaat worden. Met Prins Alex I, Prinses Noor I, en hun adjudanten Amine en Hannah en natuurlijk de kleuterprins Merijn I en kleuterprinses Roos I, staat hen een feestelijke tijd te wachten.

De kinderoptocht op vrijdag 9 februari belooft een bijzonder evenement te worden, vooral omdat het na vier jaar weer wordt georganiseerd. Het feit dat elke klas met een eigen motto meeloopt en maar liefst 19 groepen zich hebben aangemeld, voorspelt een kleurrijk en creatief schouwspel. Het is geweldig dat er juryleden aanwezig zullen zijn om de creaties en wagens te beoordelen, en de prijsuitreiking zal ongetwijfeld spannend zijn voor alle deelnemers.

De Verkusköp die zich aansluiten na de optocht en carnavalsmiddag voegen nog meer plezier toe aan het evenement. Samen met de prinsen, prinsessen en alle deelnemers lijkt het erop dat ze een onvergetelijke dag tegemoet gaan.

Optocht

De optocht zal plaatsvinden van 12.30 uur tot ongeveer 13.30 uur en volgt de deze route: Start bij OBS De Graswinkel, vervolgens de Wielewaal, Tinnegietersweg, Nachtegaal, Houtsnip, Kwartelstraat, Graswinkellaan, en eindigt weer bij OBS De Graswinkel.