Prinsenpaar van de Duizendpoot in Stramproy

Op vrijdag 19 januari werden de prins en prinses van de Duizendpoot in Stramproy bekendgemaakt. Prins Siem, geboren op de 11de van de 11de, kon zijn geluk niet op toen hij vernam dat hij dit jaar tot prins van de school gekroond zou worden. Danique sprong een gat in de lucht toen ze hoorde dat zij de eer kreeg om dit jaar de prinses te zijn.

Op vrijdagmiddag 2 februari maakten prins Siem en prinses Danique de Raad van Elf van de school bekend. Tevens werd de proclamatie gedeeld met alle kinderen en ouders. Geen huiswerk de komende week, kleurrijke kostuums, traktaties van leerkrachten en iets langer buitenspelen staan op het programma. Prinsenpaar Siem en Danique hebben samen met hun adjudanten allerlei leuke activiteiten bedacht voor de school.

De hoogheden hebben er ontzettend veel zin in met hun adjudanten Pleun en Leith en ze regeren onder het motto: “Met os als prinsenpaâr veurop, zètte wea de Doêzendjpoeët mèt Vasteloavendj oppe kop”.