Reddingsbrigade Weert schittert met goud, zilver en wisselbekerwinst

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Zondag 25 februari 2024 hebben de zwemmers van Reddingsbrigade Weert deelgenomen aan een zwemwedstrijd in Nederweert. Vier teams uit twee verschillende leeftijdscategorieën deden mee. De deelnemers zwommen goed, met als resultaat dat drie teams medailles in ontvangst mochten nemen.

Wedstrijduitslagen

Het meisjesteam in de D-categorie, 9 t/m 11 jaar, wist de gouden medaille te scoren. Het gemengde team in dezelfde categorie moest het opnemen tegen een sterk deelnemersveld. Toch wisten de zwemmers er met een zilveren medaille vandoor te gaan.

In de oudere klasse, 12 t/m 14 jaar, was het een spannende wedstrijd tussen de deelnemende jongensteams. Het was dan ook een grote verrassing toen het team van Reddingsbrigade Weert de gouden medaille in ontvangst mocht nemen. Het meidenteam uit Weert zwom ook een goede wedstrijd en eindigde op een vijfde plaats.

Omdat de Reddingsbrigade Weert zo goed had gezwommen eindigde zij met de meeste punten. Daarom dat zij naast de vele medailles, ook nog eens de wisselbeker mee naar Weert mocht nemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie