Vastelaovendj inne Paol in Altweerterheide

Algemeen Vastelaovendj Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - De Paol in Altweerterheide

Ook in Altweerterheide wordt goed Vastelaovendj gevierd. Dit jaar kan het nog een keer in De Paol.

Zaterdag 10 februari begint om 14.30 uur de jeugdmiddag, gevolgd door een super gezellige ‘Pub Kwiz avond’ om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om met een zelf samengesteld team deel te nemen aan de quiz. Tussen de vragen door is er ruimschoots gelegenheid om te genieten van een gezellige café-avond. Omstreeks 23.11 uur betreedt niemand minder dan de band Kartoesj het podium.

Maandag 13 februari start om 14.11 uur de grote optocht door Altweerterheide. Na de optocht is iedereen van harte uitgenodigd voor het optochtfeest in de Paol. Hier zullen optredens verzorgd worden door Mark & Wilhelmien, Johan Veugelers en Stefan Wolter. De organisatie is in handen van C.V. de Heiknuiters en Team Willie Smeets.

Dus kom allemaal, mogelijk voor de laatste keer, naar De Paol in Altweerterheide. Proef de sfeer van vroeger, maar zeker ook van nu.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie