Auto botst frontaal met vrachtwagen op Napoleonsweg in Ittervoort

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Ittervoort – Woensdag rond 14.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Napoleonsweg (N273) in Ittervoort.

Ter hoogte van de Santforterstraat waren een auto en een vrachtwagen frontaal op elkaar gebotst. De bestuurster van de auto werd onderzocht in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur kwam er met de schrik vanaf. Mogelijk is het ongeval ontstaan nadat de automobiliste tijdens het rijden een black-out kreeg.

Er was enige verkeershinder. Vanwege het ongeval was de N273 vanaf het industrieterrein in Ittervoort tot aan de snelweg A2 afgesloten voor het verkeer. Ter plaatse zijn een vrachtwagenberger en een autoberger aanwezig om de voertuigen weg te slepen.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie