Auto’s botsen op turborotonde

112 Algemeen Weert 5 reacties 1 min. leestijd

Op vrijdag rond 19.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de turborotonde aan de Eindhovenseweg/Ringbaan-Noord in Weert.

Een rode auto reed over de rotonde toen een grijze auto vanaf de Eindhovenseweg naderde. De grijze auto betrad de rotonde en botste tegen de zijkant van de rode auto, waardoor deze rode auto 180 graden om zijn as draaide.

In de rode auto bevonden zich een man en een vrouw. De vrouw werd onderzocht in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De bestuurster van de grijze auto kwam er met de schrik vanaf en werd door de politie meegenomen voor verder onderzoek. De beschadigde auto’s zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties