F.V. de Dröppelkes vindt nieuwe locatie in Wieërt-Oeëst

Plaats een reactie

We zijn nog maar net van de vastelaovendj bijgekomen, maar op Weert-Oost kunnen ze nu al niet meer wachten op aankomend seizoen. De jonge feestvereniging F.V. de Dröppelkes heeft met Café de Moesdijk namelijk een gloednieuw Dröppelpeliês, en keert zoals gehoopt eindelijk weer terug naar hun geliefde Weert-Oost.

Volgens voorzitter Sem Koppen heeft de locatie alle benodigde voorzieningen en mogelijkheden om een uitgebreid vastelaovendjseizoen te realiseren en na een jaar weer terug te keren in hun wijk. Deze zat afgelopen jaar zonder activiteiten, maar de vereniging was de wijk niet vergeten. De Dröppelkes reden met een grote bus door de straten van Leuken met het bericht: “We zijn jullie niet vergeten!”

De jonge vereniging zegt dat met deze aankondiging een stressvolle en moeilijke periode voor de vereniging afgesloten kan worden. De zoektocht en late wisseling van locatie in 2023 legden namelijk enorm veel druk op het bestuur en de commissies. Nu mag er weer volop vooruitgekeken worden naar 2025, wanneer de optocht samen met de hoogheden en de vereniging weer gewoon door de wijk kan trekken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie