Gio de Monte nieuwe voorzitter Toon Hermans Huis Weert e.o.

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Bestuur Toon Hermans Huis Weert e.o. met v.l.n.r. Nettie Rooijmans-Meeuwissen, Jan van Riet (secretaris), Gio de Monte (voorzitter), Henk Evers (oud-voorzitter), Bertien Nijnens (coördinator), Vivian Houben-Seerden (penningmeester) en Thieu Heijltjes (foto via Toon Hermans Huis Weert e.o.)

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. heeft sinds 14 maart 2024 een nieuwe voorzitter. Bestuurslid Gio de Monte is de opvolger van Henk Evers, die bijna vijf jaar voorzitter is geweest van het regionaal centrum voor leven met en na kanker. Daarnaast is tot het bestuur toegetreden mevrouw Nettie Rooijmans-Meeuwissen uit Budel.

Gio de Monte is al ruim vier jaar bestuurslid van het Toon Hermans Huis Weert e.o. en heeft als projectleider onder andere de recente verbouwing van het huis georganiseerd en begeleid. 

Nettie Rooijmans-Meeuwissen heeft veel ervaring in de zorg en het onderwijs. Als inwoonster van Cranendonck zal zij de doelstellingen van het Huis in de Brabantse buurgemeente verder uitdragen. 

Beide bestuurders hebben ervaren dat het Toon Hermans Huis Weert e.o. met medewerking van koepelorganisatie IPSO en in samenwerking met KWF een duidelijke professionalisering heeft doorgemaakt. Zij willen samen met de vele vrijwilligers de komende tijd hier verder vorm en inhoud aan geven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie