Medewerkers van de Milieustraat in het zonnetje gezet

Algemeen Weert 7 reacties 2 min. leestijd

Deze week worden zo’n 30.000 medewerkers in de reiniging, inzameling, transport, recycling en afvalverwerking in Nederland in het zonnetje gezet. Deze mensen dragen dagelijks bij aan het schoon, leefbaar en afvalvrij houden van ons land, en zorgen ervoor dat ons afval wordt omgezet in nieuwe grondstoffen en energie.

Vandaag werden de medewerkers van de Milieustraat in Weert ook beloond in het kader van de Week van de AfvalHelden. Jeroen Stein van de Vereniging van Afvalbedrijven bezocht de Milieustraat om vlaaitjes uit te delen aan de medewerkers als blijk van waardering voor hun inzet.

Week van de AfvalHelden

Dit jaar vindt de Week van de AfvalHelden voor de vierde keer plaats, met een groeiend aantal deelnemers. Zo’n 140 gemeenten, bedrijven en organisaties doen dit jaar mee, waaronder Weert. Ook de inwoners van Nederland tonen hun waardering. De activiteiten variëren van het trakteren op lekkernijen, het organiseren van bijzondere activiteiten zoals verkiezingen, het geven van cadeautjes, het uitschrijven van wedstrijden, het organiseren van ‘meet & greets’ met AfvalHelden of bedrijfsbezoeken, tot het geven van een duim omhoog of het aanbieden van een kop koffie.

Trots

NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en Transport en Logistiek Nederland zijn blij dat hun initiatief zo enthousiast wordt ontvangen. “We zijn trots op onze AfvalHelden. Allemaal zijn ze belangrijk in de overgang naar de circulaire economie. Samen geven we afval een tweede leven. Daar zijn we in Nederland heel goed in en dat mogen we ook laten zien. Daar is de Week van de AfvalHelden een uitstekend moment voor.”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
7 reacties