Traumahelikopter naar Nederweert voor aangereden fietser

112 Algemeen Nederweert Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Maandagochtend vlak voor 8.30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding in Nederweert.

Op de Dokter Jansenstraat waren een automobiliste en een fietser met elkaar in botsing gekomen. De fietser fietste met een schoffel in zijn hand op de Strateris en wilde de kruising met de Dokter Jansenstraat oversteken. Hier kwam hij in botsing met de automobiliste, die diezelfde kruising wilde oversteken vanaf de Kerneel.

Ondanks dat de fietser niet heel hard werd aangereden, maakte hij wel een flinke val en liep hij een behoorlijke hoofdwond op. Om die reden werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De trauma-arts hoefde uiteindelijk echter niet mee met het slachtoffer, dat per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

De kruising is korte tijd afgesloten geweest in verband met onderzoek door het Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen van de politie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie