Vastzittende hoogwerker aangezien voor ongeval op A2 bij Ell

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Op dinsdag rond 21.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege vermeend ongeval op de snelweg A2 bij Ell, waarbij een voertuig vast zou zitten in de berm op de toerit richting Maastricht.

Een voorbijganger meldde het vermeende ongeval, maar bij aankomst van de hulpdiensten bleek er geen sprake te zijn van een ongeluk, eerder van een pechgeval. In plaats daarvan stond er een hoogwerker in de berm, vanwege werkzaamheden die momenteel worden uitgevoerd. Omdat de hoogwerker vast zat in de natte berm moest deze door een vrachtwagen uit de berm worden getrokken.

Hoewel er geen ongeval heeft plaatsgevonden, blijft de toerit afgesloten vanwege deze werkzaamheden. Naar verwachting zullen deze werkzaamheden voortduren tot 2.00 uur vannacht. De hoogwerker is inmiddels succesvol uit de berm gekomen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie