Volleybalsters Nevobo Dames 1 kampioen

Algemeen Kampioenen Nederweert Reageer 2 min. leestijd
Foto via VC Fortutas

Nederweert – VC Fortutas viert opnieuw een kampioenstitel. Nadat afgelopen week de Recreanten Dames 1 het kampioenschap binnenhaalden, was het zaterdag 23 maart de beurt aan de Nevobo Dames 1 van VC Fortutas om ook hun titel veilig te stellen.

Ambitie

De dames begonnen dit seizoen vol motivatie na een zomer van beachvolleybal. Hoewel ze te maken kregen met enkele blessures, waardoor het geen eenvoudig seizoen werd, weerhield dat hen er niet van om hun ambitie om in de top drie te eindigen vast te houden. De top drie bleef hun doel, en dat hebben ze bereikt.

Het was een spannende strijd aan de top van de competitie. Concurrent Tecona verloor regelmatig sets, terwijl de dames uit Nederweert overwinningen bleven behalen. Toen de dames van Tecona eerder op de dag opnieuw een set verloren, wisten de Fortutas-dames dat ze bij een 0-4 overwinning op VC Hero uit Herten het kampioenschap definitief konden binnenhalen.

Overwinning

Een aantal leden van de club en familieleden van de volleybalsters uit Nederweert reisden afgelopen zaterdag af naar Herten om de dames aan te moedigen. Hun aanmoedigingen wierpen vruchten af, want de dames sleepten met een overtuigende 0-4 overwinning het kampioenschap binnen. Met nog één wedstrijd te spelen in dit seizoen kunnen de dames zich voorbereiden op een nieuw seizoen waarin ze zullen uitkomen in de eerste klasse.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie