Waterskibaan De IJzeren Man opent seizoen met kortingsactie

Algemeen Sport Spotlight Uitgelicht 1 reactie 1 min. leestijd
Archieffoto

Op 1 april 2024 begint het waterskiseizoen bij Zwembad en Waterskibaan De IJzeren Man weer. Heb jij altijd al willen waterskiën? Dan is dit je kans om dat extra voordelig te doen, want De IJzeren Man kondigt voor de hele maand april een voordelige kortingsactie op de waterskibaan aan.

Ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je anderhalf uur waterskiën voor € 18,75 in plaats van de gebruikelijke € 24,95. Ben je 18 jaar of ouder, dan betaal je in april € 25,50 in plaats van € 33,95.

Heb je nog energie over, voor of na het waterskiën? Dan kun je op diezelfde dag binnen de recreatieve openingstijden gratis gebruikmaken van het zwembad. Voor de actievoorwaarden en om een tijdslot te reserveren kun je terecht op www.zwembadweert.nl.

Seizoensopening

Sta je al te trappelen om het water weer op te kunnen en heb je zin om het nieuwe waterskiseizoen goed in te luiden? Op zaterdag 6 april ben je tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom voor de seizoensopening van de waterskibaan onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden kan via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie