Aanhanger met auto’s kantelt op A2 bij Maarheeze; bestuurder gevlucht

112 Algemeen Cranendonck Regio 2 reacties 1 min. leestijd

Maarheeze – Op de snelweg A2 bij Maarheeze heeft dinsdag rond 23.30 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij een aanhanger met daarop twee auto’s betrokken was. Direct na het ongeval sloeg de bestuurder van de trekkende personenauto op de vlucht. In totaal raakten drie auto’s beschadigd. Niemand raakte gewond.

3-asser met twee auto’s erop

Het incident deed zich voor in de rijrichting van Eindhoven naar Weert, ter hoogte van Maarheeze, toen de plateauwagen (3-asser) midden op de snelweg schaarde. De aanhanger, beladen met twee personenauto’s, kantelde en blokkeerde beide rijstroken. Het gevolg was dat de snelweg in zuidelijke rijrichting werd afgesloten.

Onderzoek

Ter plaatse voerde de politie een onderzoek uit. In een van de auto’s werden flessen bestrijdingsmiddel (met glyfosaat) aangetroffen. Na afronding van het onderzoek werden de voertuigen weggesleept. Vier bergingsvoertuigen werden ingezet om de snelweg zo snel mogelijk vrij te maken.

Opruimen

Nadat de auto’s waren verwijderd, werd de snelweg schoongeveegd en de middengeleider rechtgezet. Iets voor 1.00 uur ’s nachts werd de snelweg weer opengesteld voor het verkeer in zuidelijke richting.

Bekijk een video: https://youtu.be/7LrM9xcxmTc

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties