Bewoner van uitgebrande woning Swartbroek nog altijd in cel

112 Reageer 1 min. leestijd

Gisteren heeft er een uitslaande brand gewoed in een woning aan de Eutropiastraat in Swartbroek. Na de brand is de bewoner van de woning gearresteerd.

Vandaag heeft de politie bekendgemaakt dat de bewoner is gearresteerd wegens belediging, bedreiging, rijden onder invloed van alcohol en mogelijke betrokkenheid bij brandstichting. Hij zit nog altijd vast.

Forensische Opsporing is de hele dag bezig geweest met onderzoek in de woning. De verdachte zal aanstaande vrijdag worden voorgeleid bij de Rechter-Commissaris.

Hennep

Er ging ook een gerucht rond in de buurt dat er een hennepkwekerij zou zijn gevonden in een andere woning. De politie meldt dat bij toeval enkele plantenbakken met hennepstekjes zijn aangetroffen in een woning elders in de straat. Dit betekent niet dat er sprake is van een hennepkwekerij. Er is niemand gearresteerd, maar er zal wel een bestuurlijke rapportage worden opgemaakt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie