Politie Cranendonck waarschuwt voor louche klusjesmannen

112 Algemeen Cranendonck 4 reacties 1 min. leestijd

Cranendonck – Een wijkagent uit Budel waarschuwt via Instagram voor louche klusjesmannen. “Ze zijn er weer!” Ook in Son en Breugel wordt gewaarschuwd voor de vaak buitenlandse klusjesmannen die oudere mensen benaderen. Ze bieden diensten aan zoals het schoonmaken van een oprit en rekenen daar vervolgens torenhoge kosten voor.

De wijkagenten vragen buurtbewoners dan ook alert te zijn en elkaar te wijzen op de gevaren. “Zie je dat je oudere buurman of buurvrouw bezoek krijgt van een verdachte klusjesman? Ga dan eens kijken hoe het met ze gaat. Is de prijs die ze betalen marktconform? Worden ze onder druk gezet?”

Als je denkt dat er sprake is van oplichting en de oplichters zijn nog in de omgeving, bel dan direct 112.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
4 reacties