Vrachtwagen rijdt zich in de nesten op Achterste Singel

112 Algemeen Weert 3 reacties 2 min. leestijd

Ondanks de aanwezigheid van alle Lidl-verkeersborden in de omgeving van het distributiecentrum, blijven chauffeurs van vrachtwagens deze borden over het hoofd zien. Vandaag moesten hulptroepen weer in actie komen om een chauffeur te helpen die zich met zijn vrachtwagen in de nesten had gewerkt.

De chauffeur bleek al gisteravond rond 21.30 uur verkeerd te zijn gereden. Hij reed de Achterste Singel op en kwam uiteindelijk tot stilstand bij het spoortunneltje van de spoorlijn die naar Hamont gaat. Omdat het aardedonker was, durfde de chauffeur niet meer terug te rijden.

Vandaag deed de chauffeur alsnog een poging om achteruit te rijden, maar de vrachtwagen kwam vast te zitten. Hij belde vervolgens zijn baas in Litouwen op, die aangaf naar Weert te komen om te helpen.

Uiteindelijk kwam een medewerker van de Reinigingsdienst Weert bij de gestrande vrachtwagen uit, waarna er wat sneller actie werd ondernomen. De weg werd afgesloten, de politie kwam voor de administratieve afwikkeling en een berger werd ingeschakeld om de vrachtwagen los te trekken en terug op de weg te zetten.

Uiteindelijk slaagde men erin de vrachtwagen weer op het asfalt te krijgen, waarna de chauffeur bij daglicht voorzichtig terugreed en uiteindelijk op de goede weg terechtkwam.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
3 reacties