Auto botst tegen lantaarnpaal in Stramproy

112 Reageer 1 min. leestijd

Op de Amentstraat (N292) in Stramproy heeft zondag rond 0.10 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

Een auto die in de richting van Stramproy naar Weert reed, raakte door een onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een lantaarnpaal. In eerste instantie werd gevreesd voor gewonden, maar de man en vrouw die in de auto zaten, bleven ongedeerd.

De politie kwam ter plaatse om het ongeval af te handelen. Nadat de gegevens waren uitgewisseld, kon de auto weer verder rijden. Het is aan de verzekering om het ongeval verder af te handelen. Ook zal een wegbeheerder van de provincie Limburg worden ingeschakeld om de lantaarnpaal te repareren of te vervangen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie