Blikschade na botsing op Maaseikerweg

112 Reageer 1 min. leestijd

De politie werd maandagavond rond 19.45 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Maaseikerweg in Weert. Ter hoogte van de T-splitsing met de Beatrixlaan waren een bestelauto en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.

Volgens getuigen hing er een grimmige sfeer nadat het ongeval had plaatsgevonden. Uiteindelijk arriveerden drie politie-eenheden ter plaatse om de gemoederen te bedaren. Gelukkig raakte niemand gewond.

Toen de situatie weer rustig was, werden de schadeformulieren ingevuld. Beide voertuigen hadden blikschade opgelopen. De kwestie zal verder via de verzekering worden afgehandeld.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie