Brandweer pompt ondergelopen kelder leeg in Maarheeze

112 Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – Vrijdagmiddag vlak na 12.00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege wateroverlast in een woning in Maarheeze.

Aan de Sneppendijk was een kelderruimte van zo’n 50 m2 volgelopen met water. Zowel de brandweer van Maarheeze als de brandweer van Leende kwamen ter plekke om te ondersteunen bij het leegpompen van de kelder.

Het water werd via putten aan de straat afgevoerd. Hiervan bleken er enkele verstopt te zitten, dus heeft de brandweer deze direct vrijgemaakt. Zo kon niet alleen het water uit de kelder veilig afgevoerd worden, maar is de straat ook goed voorbereid op toekomstige hevige regenval.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie