Laatste extra kaarten beschikbaar voor Antje de Musical

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Antje de Musical, het nieuwe spektakelstuk van Stichting Wieërt Amezieërtj, nadert volledige uitverkoop. Een laatste set kaarten is nog online beschikbaar gekomen en de fysieke verkoop is beperkt tot één locatie.

Na het succes van producties Rogstaekers de Legende in 2014 en Graaf van Horne de Musical in 2018 mag Wieërt Amezieërtj opnieuw rekenen op veel interesse. Waar de zitplaatsen binnen mum van tijd waren uitverkocht nadert nu ook uitverkoop van plaatsen op de staantribunes. Een laatste set kaarten die was gereserveerd voor sponsoren is alsnog beschikbaar gekomen en online te koop via www.antjedemusical.nl.

Eén verkoopadres

Omdat het echt de laatste kaarten betreft, is ook het aantal fysieke verkooplocaties teruggebracht tot één. Vanaf 1 mei zijn fysieke kaarten alleen nog verkrijgbaar via Albert Heijn Heerschap in de Muntpassage. Enthousiastelingen die hun kaartje voor 1 februari kochten ontvingen daarbij een voucher om een gratis programmaboekje op te halen. Ook dit kan alleen nog bij de winkel in de Muntpassage.

Musical

Antje de Musical wordt opgevoerd op 17, 18 en 19 mei op het Stationsplein in Weert. Het plein wordt in zijn geheel als toneel gebruikt, waarbij het karakteristieke station en hotel Antje van de Statie als decor dienen. Meer informatie over de productie en kaartverkoop is te vinden op de website.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie