Nieuwe eigenaar New York Pizza Weert geeft korting

Spotlight 1 reactie 5 min. leestijd

New York Pizza Weert gaat een nieuw tijdperk in, met trotse nieuwe eigenaren en een nieuw enthousiast team. Sinds maart van dit jaar staan Pir Miakhel en zijn rechterhand Junior Kaye Turay aan het roer van het pizzarestaurant aan het Bassin in Weert. ‘Betere, snellere en warmere pizza’s’, beloven ze. Om iedere Weertenaar daar kennis mee te laten maken, stunten ze de komende tijd met speciale acties.

Weert en Budel

Het is de tweede vestiging van New York Pizza in Nederland voor eigenaar Pir Miakhel en bedrijfsleider Junior Kaye Turay. Eerder werkten ze samen al voor New York Pizza in Hasselt (België), waar Kaye zich onder leiding van Pir in een mum van tijd opwerkte van koerier tot bedrijfsleider. In december openden de twee in die vorm een vestiging van New York Pizza aan de Nieuwstraat in Budel – met groot succes. Zelfs het hoofdkantoor was verbaasd over wat de heren daar samen hebben bereikt. “We weten dus hoe het concept werkt, we weten wat er nodig is om de klant te bereiken, we weten hoe de service moet zijn.”

Kleine gebaren maken het verschil

Met een aantal kleine aanpassingen weten Pir en Kaye hun klanten tevreden te maken én te houden. “We streven er bijvoorbeeld naar om de pizza’s binnen een half uur te leveren, maar dat lukt helaas niet altijd. In dat geval is het beter om de klant van te voren al te verwittigen dan om af te wachten tot de klant zelf belt, want dan is deze meestal boos. Het is voor ons dus gewoon een automatisme dat we in het team hebben gewerkt: zien jullie dat er al 25 minuten verstreken zijn en zitten de pizza’s nog niet in de doos, bel dan gelijk de klant. Mocht het langer dan 45 minuten duren, dan krijgt de klant zelfs altijd een kleinigheidje extra. Dat zijn de kleine gebaren die het verschil maken.”

Toch blijft het streven iedere pizza binnen een half uur te leveren. Daar maken Pir en Kaye zelfs een sport van met hun team. “We hebben er ingewerkt dat zodra er een bestelling staat, onze medewerkers alles laten vallen en direct aan de slag gaan. Soms zetten we voor de grap zelfs een stopwatch aan en zeggen we: “Jullie krijgen drie minuten en dan moet die pizza in de oven liggen!” Dat werkt hartstikke leuk, die competitie onder elkaar.”

Nieuw team, nieuwe werkwijze

Het nieuwe team van New York Pizza Weert bestaat dan ook uit hardwerkende medewerkers die met plezier naar hun werk komen. Op drie werknemers na is het een heel nieuw team. Zij zorgen ervoor dat je pizza’s sneller, beter en warmer bezorgd worden. Pir en Kaye hebben namelijk al hun tassen weer voorzien van speciale warmhoudplaten, die de pizza’s met gemak 30 tot 45 minuten warm houden. Bovendien voorzien ze alle pizza’s van een sticker, waardoor ook het verwisselen van pizza’s tot de verleden tijd behoort. “Voorheen werden er in tijden van drukte vaak pizza’s omgewisseld, maar nu plakken we er stickers op zodat we precies weten welke pizza voor wie is.”

Naast nieuwe stickers, hebben Pir en Kaye ook een nieuwe kassabon geïntroduceerd. “Achterop elke bon staan coupons die de klant weer kan inleveren voor korting op een volgende bestelling. Zo maken we het voor klanten extra aantrekkelijk om te blijven bestellen.”

Korting bij New York Pizza Weert en Budel

De nieuwe eigenaren zijn van plan om regelmatig lokale acties te organiseren om hun klanten extra voordelig te kunnen laten genieten van betere, snellere en warmere pizza’s. Ter ere van hun overname van New York Pizza Weert krijg je van 9 t/m 19 mei de tweede pizza van 25 centimeter gratis, zowel in Weert als in Budel. Speciaal voor lezers van WdG doen Pir en Kaye er nog een schepje bovenop: met de code ‘W555’ krijg je de héle maand mei 30% korting op het complete assortiment van New York Pizza Weert en Budel. Je kunt beide acties niet combineren, maar dus wel zelf kiezen wat jou het meeste voordeel oplevert. Eet smakelijk!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie