Wielrenner onwel in Nederweert; traumahelikopter ingezet

112 Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Zondag rond 11.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een calamiteit op de Peelsteeg in Nederweert.

Een wielrenner werd tijdens het fietsen onwel, waarna hij in de naastgelegen greppel terechtkwam. Andere fietsers en voorbijgangers stopten om hulp te verlenen. De situatie was zo ernstig dat er ook een traumahelikopter werd ingezet.

Het slachtoffer werd gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team (MMT). In het bijzijn van een trauma-arts werd het slachtoffer per ambulance naar een ziekenhuis in Eindhoven vervoerd. De traumahelikopter vloog eveneens naar Eindhoven om de trauma-arts weer op te halen.

De weg was tijdelijk afgesloten voor verkeer, maar is inmiddels weer opengesteld.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie