Win een Woodstock Tribute Festival verrassingspakket

Winacties Reageer 3 min. leestijd

Winactie – De dag na Hemelvaart, vrijdag 10 mei, staat in het teken van Woodstock op het Sint Raphaëlpad en Ursulinenhof in Weert. Vanaf 13.00 uur vindt daar het Woodstock Tribute Festival (WTF) plaats. Een uniek kleinschalig evenement dat je terugbrengt naar de legendarische jaren ’60 met nostalgische muziek en een markt vol unieke vintage en handgemaakte items. In samenwerking met de organisatie mogen we twee verrassingspakketten verloten onder de bezoekers van WdG.

Woodstock Tribute Festival

Deze dag staat vol met adembenemende optredens van PEVE & Myra, Steady State en From USA, die je de magische Woodstock-ervaring laten herbeleven. Voel de vibraties van Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Who en vele andere muzikale legendes door de lucht trillen en bezoek tussendoor de sfeervolle markt op het Ursulinenhof, waarbij je kunt struinen langs kraampjes boordevol spullen die de sfeer van Woodstock uitademen. Of je nu op zoek bent naar vinylplaten, vintage kleding, handgemaakte sieraden of unieke kunstwerken – je vindt het hier allemaal. Meer informatie over het Woodstock Tribute Festival is te vinden op www.woodstock-tributefestival.nl.

Weert Totaal Festival

Het Woodstock Tribute Festival is onderdeel van het tweedaagse evenement dat op donderdag 9 en vrijdag 10 mei van dit jaar plaatsvindt op het Sint Raphaëlpad en Ursulinenhof in Weert. Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, staat alles in het teken van het inmiddels bekende Weert Totaal Festival. Met livemuziek, verfrissende drankjes waaronder een selectie van meer dan 50 speciaalbieren, topwijnen en verfijnde cocktails én een kinderplein valt er voor jong en oud de hele dag genoeg te beleven.

Prijsvraag

Heb jij vrijdag 10 mei al gemarkeerd in je agenda en je meest kleurrijke outfit klaarliggen, maar kun je nu al niet genoeg krijgen van de Woodstock-spirit? Beantwoord dan onderstaande twee vragen om kans te maken op één van de twee WTF-verrassingspakketten t.w.v. 50 euro die worden verloot onder de juiste inzendingen.

  • De winactie is beëindigd. De winnaars zijn geinformeerd.

De winnaars zijn:

  • M. Bethlehem
  • M. Stals

Bekijk je dit bericht via de app en wil de deelnemen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: Op deze prijsvraag zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing. Aanvullend hierop: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 9 mei 2024 12.00 uur. De gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de organisatie van het WTF-festival. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail instructies van WdG. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen van WdG gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie