Bestelauto botst achterop vrachtwagen op A2 bij Maarheeze

112 Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – Dinsdag rond 23.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze. In de rijrichting van Eindhoven naar Weert botste een bestelauto achterop een vrachtwagen.

Het ongeval vond plaats nabij verzorgingsplaats ’t Haasje. Gelukkig raakte niemand gewond. Vermoedelijk merkte de chauffeur van de vrachtwagen het ongeval niet op, want hij reed door na de botsing. De beschadigde bestelauto bleef achter op de snelweg. Vanwege rookontwikkeling werd uit voorzorg ook de brandweer opgeroepen, maar de situatie bleek mee te vallen en de brandweer hoefde niet in actie te komen.

De politie kwam ter plaatse om een rijstrook af te sluiten en het verkeer te waarschuwen voor de stilstaande auto. Een berger heeft de bestelauto afgesleept. De politie heeft een rapport opgemaakt van het ongeval.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie