Binnenring singels vrijdagavond afgesloten vanwege Singelloop

Informatie Reageer 1 min. leestijd

Vanwege de Singelloop worden de binnenring van de Wilhelminasingel, Emmasingel en een klein deel van de Kasteelsingel op vrijdag 28 juni van 16.30 tot ongeveer 00.00 uur afgesloten.

Het Bassin en het gedeelte van de Kasteelsingel vanaf het Bassin tot de Jan van der Croonstraat blijven open, omdat de lopers hier ‘binnendoor’ gaan. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de buitenring van de singels.

Verkeer richting het ziekenhuis kan via de Jan van der Croonstraat, Recollectenstraat, Biest en de Boerhaavestraat rijden. Tussen de Jan van der Croonstraat en Biest zullen beroepsverkeersregelaars aanwezig zijn in verband met een calamiteitenroute.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie