Kunstenaarstour met Silvia B. in Museum W

Kunst en Cultuur Reageer 1 min. leestijd
Foto door John Peters

Op zondag 30 juni, zaterdag 20 juli en zondag 1 september om 15.00 uur verzorgt kunstenaar Silvia B. een rondleiding door de tentoonstelling ‘We Are All Entangled’. Tijdens deze exclusieve ‘kunstenaarstour’ kom je meer te weten over de tentoonstelling die Silvia B. heeft samengesteld rond haar nieuwste beeldenserie ‘Entanglement’.

We Are All Entangled

De tentoonstelling, die je al sinds 11 mei kunt bezichtigen in Museum W, toont de surreële, absurdistische en poëtische wereld van de Rotterdamse kunstenaar Silvia B. De afgelopen vier jaar heeft de kunstenaressen hard gewerkt aan beelden voor haar nieuwste serie ‘Entanglement’. Het werk is nu voor het eerst als hele serie te zien in Museum W. De titel verwijst naar de onlosmakelijke verbondenheid tussen mens en de natuur. 

Praktische informatie kunstenaarstour

  • Datum: zondag 30 juni, zaterdag 20 juli en zondag 1 september
  • Locatie: Museum W, Meikoel 2 in Weert
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Kosten: € 8,- (entree tot het museum)
  • Aanmelden: [email protected]
  • Meer informatie: museumw.nl 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie