Opbouw Bospop in volle gang

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Op 12 juli aanstaande gaat het Bospop festival weer van start. Na maandenlange voorbereiding achter de schermen zijn ze op het festivalterrein inmiddels ook begonnen met de opbouw.

Inmiddels zijn er al honderden meters aan hekwerk geplaatst, liggen er tientallen rijplaten op het terrein en staan de eerste festivaltenten al overeind. De komende dagen wordt het festivalterrein verder ingevuld, waarbij het grote podium en de festivaltent nog geplaatst moeten worden. De eerste voorbereidingen zijn in elk geval gemaakt.

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over meerdere podia: het hoofd- en een tentpodium. Daarnaast is er ook een derde podium met een apart programma. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt.

Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie