Werkzaamheden aan Louis Regoutstraat op woensdag 10 juli

Werkzaamheden Reageer 1 min. leestijd

Op woensdag 10 juli wordt er vanaf 07.00 uur in de Louis Regoutstraat gewerkt aan kabels en leidingen. Dezelfde dag zijn de werkzaamheden gereed. Er wordt een halve wegafsluiting geplaatst, ter hoogte van de kruising Kerkstraat / Louis Regoutstraat. Verkeersregelaars regelen het verkeer. 

Het fietspad vanuit de stationstunnel richting de Kazernelaan wordt die dag afgesloten. Voor fietsers wordt een omleidingsroute ingesteld via de Dries, Sint Jozefslaan, Sutjensdwarstraat, Kerkstraat, Twijnderstraat, Blekerstraat en de Louis Regoutstraat.

Een overzicht van werkzaamheden in de regio vind je via de categorie ‘Werkzaamheden’, die je indien gewenst kunt toevoegen aan je persoonlijke voorkeuren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie