Halve marathon training in Weert

Sport Reageer 2 min. leestijd

Natuurlijk, je kunt heden ten dage altijd en overal een halve marathon lopen. Maar een beetje in de buurt, gezellig druk en dus heel veel sfeer, dan moet je zondag 8 oktober 2017 in Eindhoven zijn.

Maar wat is wijsheid als het jouw eerste halve marathon moet worden? Dan zou je, om die wedstrijd fideel uit te lopen, een trainingsprogramma moeten volgen. En dat kan, nota bene op de atletiekaccommodatie van Atletiek en Wandelsportvereniging, Parklaan 1c in Weert. Dit trainingsprogramma is uiteraard ook geschikt voor de meer gevorderde loper die voor een betere tijd wil gaan.

Het programma bestaat uit een informatiebijeenkomst, een Coopertest, een Conconitest, een informatie-avond voor het overdragen van enige theoretische kennis, vijftien baantrainingen van anderhalf uur, een persoonlijk trainingsschema en een loopanalyse met behulp van video opnames. Verder krijgt iedere deelnemer 40% korting op de sportmassage. Dit alles onder leiding van gecertificeerde looptrainers van Atletiek- en Wandelsportvereniging Weert.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 juni om 19.00 uur op de eerder genoemde accommodatie. De eerste training en tevens de eerste test vindt plaats op maandag 26 juni en/of donderdag 29 juni om 19.00 uur.

Voorwaarden voor deelname aan de trainingen:
Deelnemers worden geacht minimaal 2 keer per week 45 minuten te kunnen hardlopen. Deelname aan één van de trainingsgroepen kost 55 euro. (Dit is exclusief het inschrijfgeld voor de wedstrijd. Hiervoor kun je nu al inschrijven tegen een gereduceerd tarief via www.marathoneindhoven.nl)

Meer informatie over het bovenstaande is te vinden op de website van AV-Weert: www.avweert.nl, te verkrijgen via telefoonnummer: 06-24824551 of via de mail: [email protected]

Bij opgave graag vermelden:
Voornaam:
Achternaam:
Man/ Vrouw:
Geboortedatum:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoonnummer:

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie