Meld je nog aan voor de training ‘Goed omgaan met dementie’

Foto via Pexels

Punt Welzijn organiseert op 14 november de gratis training ‘GOED omgaan met dementie’, voor vrijwilligers(organisaties). Deze wordt gegeven door trainers van Samen Dementievriendelijk. Als vrijwilliger leer je hoe je goed kunt omgaan met mensen met dementie. Dit kunnen mensen zijn waarvoor jij als vrijwilliger werkt, maar ook vrijwilligers waarmee jij samenwerkt. Is je interesse gewekt? Meld je dan nog aan vóór 9 november. 

De training vindt plaats op dinsdag 14 november 2023 van 19.30 uur tot 21.30 uur bij Punt Welzijn (Beekstraat 5, verzamelen in de hal vanaf 19.15 uur) in Weert.

Aanmelden kan tot en met 9 november 2023, via de website van Punt Welzijn, onder het kopje vrijwillige inzet/activiteiten. Eerst meer weten? Neem dan contact op via [email protected].