Coffee Lounge valt in de smaak

Economie Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) De nieuwe Coffee Lounge in de Hoogstraat valt in de smaak bij de Weertenaren. Zonder actief reclame te hebben gemaakt weten veel mensen de nieuwe horecazaak te vinden en is het in de weekenden al ‘volle bak’.

De trotse eigenaren Judith en Maurice kochten een aantal maanden geleden het pand en gingen vervolgens zelf aan de slag met de verbouwing. Op 1 juni j.l. werd begonnen met het strippen van de voormalige schoenenwinkel en een aantal maanden verder is Weert een eigentijdse koffiezaak rijker. De eigenaren hebben in het verleden al meerdere maken panden verbouwd en opnieuw ingericht, dus de kennis en kunde voor het klussen en restylen hadden ze zelf in huis.

Het resultaat mag er dan ook wezen. Bezoekers en collega-ondernemers uit de Hoogstraat reageren enthousiast op de nieuwe aanwinst. De Coffee Lounge heeft een moderne en warme uitstraling. De twee chesterfield banken springen net als de grote koffieautomaat meteen in het oog bij binnenkomst. Bezoekers kunnen ook plaatsnemen aan een bar, een tafeltje of aan de grote stamtafel achterin de zaak. De stenen muren en de verlichting zorgen voor een warm sfeertje.

Bij de Coffee Lounge wordt natuurlijk koffie in allerlei smaken geserveerd. Daar kun je natuurlijk ook wat lekkers te eten bij kiezen. Een bijzondere toevoeging in het assortiment zijn de beroemde Brabantse worstenbroodjes van Houben uit Eindhoven. Maar ook een brownie of cheesecake ontbreekt niet.

De Coffee Lounge is inmiddels twee weken open. Intussen hebben de eigenaren en het personeel ‘warm’ kunnen draaien. Het is natuurlijk even wennen als je met iets nieuws begint. Maar de Weertenaar is enthousiast en heeft het al snel rondgepraat wat al voor drukke dagen heeft gezorgd.

Meer info: https://www.facebook.com/Coffee-Lounge-1789179834442410/

Bekijk een sfeerimpressie van de zaak (na sluitingstijd).

[nggallery id=’5834′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie