Weerter Wijnbeurs voor goed doel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd

Op zondag 7 oktober 2018 zal de 9e versie van de Weerter Wijnbeurs worden georganiseerd. Ook dit jaar georganiseerd door de Lionsclub Weert Graafschap Horne in samenwerking met de LEO’s Weert.

Het evenement zal plaats vinden in de foyer van het Munttheater, Collegeplein 3 in Weert. Deze Wijnbeurs in Weert is veel meer dan een gezellig samenzijn en proeven van diverse wijnen en culinaire versnaperingen. Het ondersteunen van het goede doel staat centraal. Het goede doel is ook dit jaar Stichting Wensambulance.

Tijdens de wijnbeurs kan er wijn worden geproefd van de verschillende wijnleveranciers, daarnaast wordt er per wijnleverancier tegen een apart verkrijgbare munt een uiterst bijzondere wijn ofwel “special taste” aangeboden die u niet wil missen.

De prijs voor de culinaire wijnlunch bedraagt € 75,00 per persoon. De entree voor de wijnbeurs is € 20,- per persoon. Voor de speciale happenings tijdens deze Wijnbeurs zal een bijdrage worden gevraagd welke eveneens ten goede zal komen van het goede doel.

Stichting Wensambulance

Stichting Wensambulance Limburg, u wens in beweging, vervult de laatste hartewensen van terminaal en langdurig zieken. Voor en door heel Limburg werkend vanuit een drietal locaties, Venlo, Roermond en Geleen, zij maken wensen van ernstig zieke mensen waar. De organisatie verwacht jaarlijks vele wensritten te kunnen vervullen. Met behulp van ambulanceverpleegkundigen en -chauffeurs, brandweerlieden, politiefunctionarissen en andere, voornamelijk zorgprofessionals, die in hun vrije tijd belangeloos meewerken, zorgt zij ervoor dat ernstig zieken hun zorgen even kunnen vergeten. Dit geldt zeker ook voor kinderen, waarvoor een speciale ambulance is ingericht.

Het programma van de Wijnbeurs Weert 2018:
11.30 – 12.00 uur: Ontvangst met een feestelijke aperitief
12.00 – 14.00 uur: Een 4 gangen lunch inclusief bijpassende wijnen op het podium van het Munttheater
14.00 – 17.00 uur: Wijnbeurs

Toegangskaarten voor de wijnbeurs zijn verkrijgbaar bij:
• Cigo van Bun, Muntpassage 7 in Weert
• Kaas & Co, Muntpassage 79 in Weert
• Wijnhuis Weert, Oranjeplein 233-237 in Weert
• Wijnhandel Colaris, Franklinstraat 1 in Weert
• Vanderfeesten, Hoogveldstraat 5 in Weert
• Illeterb, Observantenstraat 14 in Weert
• Wijnhuis Beaugrim, Oud Boshoven 18 in Weert
• René Dwars, Emmasingel 5 in Weert
• Het Munttheater, Collegeplein 3 in Weert
• Wijnkopers Alex Storms, Kerkstraat 24 in Nederweert

www.weerterwijnbeurs.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie