Geslaagde samenwerking AZC & Bospop

Plaats een reactie

Bospop is alweer een tijdje geleden, maar achter de schermen is geëvalueerd over de inzet van een aantal AZC bewoners bij de opbouw van Bospop. Ongeveer tien bewoners van het AZC hebben op deze warme dagen meegewerkt en daarbij verschillende hand- en spandiensten verricht. Een aantal heeft zoveel dagdelen meegeholpen dat ze een dagticket hebben verdiend voor het evenement.

Deze samenwerking is tot stand gekomen door Goedbezig Weert van Punt Welzijn, stichting Bospop en het AZC. De vraag voor vrijwilligers kwam binnen bij het team Goedbezig Weert. Dit team heeft daarop een aantal lijnen uitgezet richting het AZC en is het gesprek aangegaan. De bewoners van het AZC worden steeds meer ingezet voor evenementen en de match was daardoor snel gemaakt.

Alle drie de partijen waren meer dan tevreden en kijken terug op een geslaagde samenwerking. Deze willen ze voor volgend jaar zeker voortzetten! Organiseert jouw vereniging of organisatie ook evenementen? En ben je op zoek naar vrijwilligers die hierbij kunnen helpen? Neem dan contact op met Elsa van den Goor (06 – 46454165) van Goedbezig Weert. En zet vooral ook een advertentie op www.goedbezigweert.nu onder de categorie Vrijwilligerswerk.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie