Brinkman stopt als directeur gemeente

6 reacties 1 min. leestijd

Bertus Brinkman stopt 1 september 2019 als algemeen directeur / gemeentesecretaris van de gemeente Weert. Tot 1 januari 2020 is hij nog met andere taken belast, waarna hij definitief afscheid neemt.

Goed overleg
Het besluit om te stoppen is genomen in goed overleg met het college van B&W. Tot 1 september blijft Bertus nog actief als algemeen directeur / secretaris van de gemeente Weert. Bertus blikt met veel plezier en voldoening terug op zijn periode bij de gemeente Weert: “Als ik straks het stokje mag overdragen aan mijn opvolger, heb ik ruim zes jaar voor deze mooie organisatie en voor deze bruisende stad mogen werken.”

Eigen onderneming
Bertus gaat samen met zijn vrouw haar onderneming verder uitbouwen. Daarnaast gaat hij aan de slag met interim-opdrachten en als trainer in werving & selectie. Zijn functie bij de gemeente Weert en een eigen onderneming hebben, gaan niet samen, vindt Bertus. “Dat vraagt om keuzes maken.”

Werving van start
Het college van B&W heeft in de vergadering van 12 maart jl. het vervolgproces vastgesteld voor de werving van een nieuwe algemeen directeur / gemeentesecretaris.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties