VVN geeft cursus fietsvaardigheid

Plaats een reactie

Veilig Verkeer Nederland, afdeling Weert organiseert in mei een cursus Fietsvaardigheid.

Zelfstandige mobiliteit is een belangrijke voorwaarde om onafhankelijk te blijven. Tegelijkertijd is de laatste jaren een stijgende trend te zien in het aantal ongevallen onder ouderen. Daarom is het belangrijk een gerichte cursus te bieden waarmee je als fietser veilig aan het verkeer kan blijven deelnemen.

De cursus fietsvaardigheid bestaat uit een theoriegedeelte, het opfrissen van de verkeersregels en een praktijkgedeelte, het onder begeleiding afleggen van een fietsroute waarin knelpunten besproken worden. Tevens is er een lokale fietsenzaak aanwezig om vragen te beantwoorden. Er is ook een mogelijkheid om een E-bike uit te proberen. Als je overweegt over te stappen van een gewone naar een elektrische fiets, heeft de cursus zeker toegevoegde waarde.

De cursus is op

Datum: 9 mei 2019 van 13.30 – 16.30 uur.
Locatie: Wijkaccommodatie Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3, WEERT
De kosten bedragen € 5,-

Is dit iets voor jou? Schrijf je dan voor 27 april in via de mail: [email protected] o.v.v. fietsvaardig Weert. In de mail vermelden: naam, man/vrouw, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer en fiets of E bike. Je mag je ook schriftelijk aanmelden bij: VVN Steunpunt Zuid, Beekstraat 54, 6001 GJ Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie