Eerste namen Bospop 2022 bekend gemaakt

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 3 min. leestijd

Vandaag maakt Bospop de eerste namen voor 2022 bekend. Volgend jaar is het eindelijk tijd voor het 40-jarige jubileum van het festival. Na twee uitgestelde jaren staat Bospop 2022 gepland op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022. Opnieuw verhuist een groot deel van de oorspronkelijke programmering mee naar 2022.

Bospop bedankt iedereen voor het geduld en ze zijn blij weer positief nieuws te kunnen melden. De volgende bands zien ze in ieder geval terug op Bospop 2022.

PROGRAMMA BOSPOP 2022

Vrijdag 8 juli:
Lionel Richie, Melissa Etheridge, White Lies, The Struts, The Gary Moore Tribute Band

Zaterdag 9 juli:
Sting, Sinéad O’Connor, Passenger, Heather Nova, De Dijk, Stahlzeit, Dizzy Mizz Lizzy, Gin Lady, Tim Montana

Zondag 10 juli:
Kensington, Beth Hart, Juanes, Seasick Steve, Yola, BLØF, The Allman Betts Band, Walter Trout, Sloper, Robert Jon & The Wreck, Goodbye June

De organisatie is momenteel nog druk bezig met de rest van de programmering. Ze hopen snel meer nieuws te kunnen brengen over de rest van het programma. De locatie en aanvangstijden blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven opnieuw geldig voor Bospop 2022.

Op zaterdag 19 juni om 10.00 uur start ook de verkoop van nieuwe Bospop 2022 tickets via Ticketmaster en alle bekende verkoopadressen.

Kaarten retour geven

Met het grotendeels doorplaatsen van het programma naar 2022, gaan ze er volgend jaar alsnog die geweldige jubileumeditie van maken waar ze allemaal al zo lang op wachten. Bewaar je ticket, deze blijft automatisch geldig voor Bospop 2022.

Wil je toch liever je ticket terug geven, dan helpen we je hier graag bij. Inleveren kan vanaf donderdag 20 mei a.s. tot en met 3 juni a.s. Ze betalen dan de entreeprijs en de servicekosten snel aan je terug.

De te volgen procedure is afhankelijk van de manier waarop je je ticket bemachtigd hebt:

  • Ticketmaster: klik hier om naar het retourformulier te gaan.
  • Lokale verkoopadressen buiten Weert: inleveren bij het betreffende verkooppunt.
  • Lokale verkoopadressen in Weert (Bruna, Munttheater, Bosuil & Jaco): inleveren bij Muziekcentrum De Bosuil, Vrakkerveld 2c te Weert op werkdagen tussen 15 en 17 uur.
  • Kaartkopers via de Jumbo actie kunnen hun tickets eveneens inleveren bij Muziekcentrum De Bosuil op vrijdag 28 mei a.s. juni, tussen 18.30 en 21.00 uur en op zaterdag 29 mei a.s. tussen 11.00 en 18.00 uur. Het is op dit moment nog niet duidelijk of er volgend jaar opnieuw een “sparen voor korting” actie bij Jumbo Heerschap zal plaatsvinden.

Let op: Ze verzoeken om tickets in de aangegeven periode terug te geven.

Heb je nog vragen? Lees dan eerst even onze FAQ op https://www.bospop.nl/informatie/faq/, deze werken we regelmatig bij of stuur een prive bericht op Facebook.

Het einde van deze bizarre Corona tijd lijkt in zicht te komen. Bospop wenst iedereen veel sterkte met de laatste loodjes en danken iedereen voor de steun!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie