Activiteiten in Keenter Hart tijdens Week tegen Eenzaamheid

Plaats een reactie 2 min. leestijd

In de Week tegen Eenzaamheid organiseren Keent Onderneemt en de Weerter Minima Groep diverse activiteiten. Er staan drie leuke activiteiten op het programma.

Om het laagdrempelig te houden zijn de kosten voor bezoekers laag gehouden. Het bijwonen van een activiteit kost slecht 1 euro. Ze hopen dat zo veel mensen, die anders thuis zouden zitten, zullen deelnemen en een gezellige dag beleven.

In het Keenter Hart aan het St. Jozefskerkplein in Weert worden een drietal activiteiten georganiseerd.

Kienavond

Op donderdag 29 september 2022, daags na kermis, wordt er een kienavond georganiseerd. Er is plaats voor maximaal 50 personen. Aanmelden kan t/m 21 september bij Elly via telefoonnummer 06-54974539. De kosten voor de avond bedragen 1 euro. De avond duurt van 19.00 tot 22.00 uur.

Speciaal vrijdagontbijt

Op vrijdag 30 september 2022 vindt er een speciaal vrijdagontbijt plaats. Je bent van harte welkom om aan te schuiven van 9.15 tot 10.30 uur. De kosten bedragen ook hier slechts 1 euro.

Oosterse couscous lunch

Op donderdag 6 oktober kun je in het Keenter Hart terecht voor een heerlijke Oosterse couscous lunch. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 13.00 uur. Ook hier bedragen de kosten slecht 1 euro.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Keent Onderneemt of de Weerter Minima Groep. Ze zijn te bereiken via Facebook:

Bekijk de flyer: https://iwdg.nl/3eiqAEi (PDF)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie