Open oefenavond bij brandweer Maarheeze

112 Algemeen Cranendonck Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – Wist je dat de brandweer de enige organisatie in Nederland is die binnen 4 minuten 20.000 helden klaar heeft staan?

Als jij hier ook deel van uit wilt maken, je jezelf wilt inzetten voor de veiligheid van je buren, vrienden en dorpsgenoten en je een unieke hobby wilt hebben waarvoor je ook nog betaald wordt, dan is de brandweer in Maarheeze op zoek naar jou!

Open oefenavond

Op dinsdag 20 december organiseert brandweer Maarheeze een open oefenavond. Tijdens deze oefenavond kun je komen kijken naar spectaculaire oefeningen en zie je wat het werk van de brandweer inhoudt. Er zijn demonstraties van het brandweervak en er is een Meet & Greet met lokale helden, voor jong en oud.

De avond start om 20.00 uur, maar je bent al vanaf 19.00 uur welkom om rond te kijken in de kazerne aan de Molenstraat 14 in Maarheeze en vanuit daar je weg naar de oefenlocatie te vervolgen.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar mag wel via de Facebook-groep of het Instagram-account van brandweer Maarheeze, of door een mailtje te sturen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie