BeekCwartier verwelkomt bezoekers en vrijwilligers

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Heb je ook de behoefte om andere mensen te leren kennen waarmee je gezellig een praatje kunt maken? Of wil je onder het genot van een kopje koffie even rustig de krant lezen? Kom dan naar BeekCwartier, dé ontmoetingsplek in het centrum van Weert.

Activiteiten

Je kunt in het BeekCwartier ook biljarten, kaarten (o.a. bridgen), koersballen, kienen, handwerken, aquarelleren, gymmen en yoga beoefenen. Wil je graag meer informatie over de activiteiten, loop dan gerust een keertje binnen. De enthousiaste vrijwilliger(st)ers zullen je geheel vrijblijvend informeren.

Het BeekCwartier is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Ga voor meer informatie naar de website www.puntwelzijn.nl.

Verhuur

Het is bij BeekCwartier ook mogelijk om vergader-/activiteitenruimtes te verhuren. Wil je hier graag meer informatie over, neem dan gerust contact op met de organisatie.

Vrijwilligers gezocht

Ook enthousiaste vrijwillig(st)ers die het gezellige team willen komen versterken zijn van harte welkom bij BeekCwartier. Heb je affiniteit met senioren en vind je het leuk om een praatje te maken met de gasten en hen van een drankje te voorzien, dan komt de organisatie graag met je in contact.

Ga voor meer informatie naar de vacature op de website van Sociale Marktplaats Weert. Even bellen of binnenlopen mag ook.

Contactgegevens

BeekCwartier is gelegen aan de Beekstraat 54 (op de begane grond van het Cwartier in het oude stadhuis) in Weert. Neem voor meer informatie contact op met Jolanda Bruekers via 0495-697900 of 06-55344799 of mail naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie