Ravage op A2 bij Budel na ongeval met drie voertuigen

112 Algemeen Cranendonck Regio 6 reacties 2 min. leestijd

Budel – Update – Op dinsdag rond 8:20 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de snelweg A2 tussen Weert en Eindhoven. Het ongeval gebeurde in noordelijke rijrichting ter hoogte van Budel, waarbij een bestelbus, bakwagen en personenauto betrokken waren.

Na het ongeval werden de inzittenden ter plaatse medisch onderzocht door het ambulancepersoneel. Twee personen werden in een ambulance onderzocht, maar er raakte niemand ernstig gewond. Een persoon is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Er zaten geen dieren in de voertuigen.

Als gevolg van het ongeval ontstond er een ravage op de snelweg. Er lagen brokstukken en klusspullen verspreid over de weg, evenals schroeven. De snelweg in noordelijke rijrichting werd daarom afgesloten voor het verkeer. Inmiddels is er een file ontstaan tot aan Nederweert.

Het verkeer dat vast stond op de snelweg werd door Rijkswaterstaat terug gedirigeerd naar een afrit. Via deze afrit werd ook het verkeer vanuit Weert omgeleid. De bergings- en opruimwerkzaamheden zullen nog enige tijd duren, waardoor de snelweg in noordelijke rijrichting voorlopig afgesloten blijft.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van het ongeval is geweest. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update: De snelweg werd om 9:35 uur weer vrijgegeven.

Bekijk een video: https://youtu.be/P5yE7GG20Fc

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
6 reacties